• Despre noi

 • Suntem o companie furnizoare de echipamente ce se bazeaza pe putere de lucru, o echipa tanara, orientata spre client, cu o bogata experienta in vanzarea echipamentelor in domeniul constructiilor.

  Firma Echipamente Consult a fost infiintata la inceputul anului 2016 ca urmare a cererii de pe piata de constructii, in special la lucrarile de canalizare si alimentari cu apa, de produse necesare protectiei muncitorilor dar si pentru verificarea prin probe de etanseitate a lucrarilor efectuate.

  Am dezvoltat relatii cu mai multi producatori interni si internationali de top pentru echipamente de constructii, astfel ca in momentul actual colaboram cu 7 producatori importati de: obturatoare pneumatice, sprijiniri de maluri, palplanse metalice , pompe si grupuri de pompare, statii de pompare, rezervoare din PE si Pafsin si statii de epurare, toate produsele fiind certificate.

  De ce Echipamente Consult?

  Pentru noi este important clientul, de aceea dorim sa ajutam oferind servicii de consultanta si echipamente de calitate, indiferent daca aveti nevoie sau nu de un produs pe care il comercializam. Daca ne-am confruntat cu situatia expusa de client, bazandu-ne pe experienta noastra in domeniu, oferim suport atat din punct de vedere tehnic cat si comercial.

  De aceea deviza noastra este : Oferim solutii si echipamente de calitate.

  Misiunea noastra este de a construi alaturi de producatorii si colaboratorii nostri o companie la care constructorii sa apeleze cu incredere si siguranta ca aici pot gasi echipamentele de calitate necesare dar si un partener, un ajutor, la diversele provocari aparute pe santiere.